Over ons

BoekhouderMKB is gevestigd in Papendrecht en van daaruit bedienen wij de regio Rotterdam, Dordrecht en Gorinchem.

BoekhouderMKB is een allround specialist op financieel- en loon administratief gebied. Jarenlange ervaring als (salaris-) administrateur, boekhouder, hoofd administratie en ervaring met het opzetten van administraties voor zowel ondernemingen als eenmanszaken en ZZP’ers. Daarnaast ook beschikbaar voor advies op financieel, fiscaal en salaristechnisch gebied.

Over BoekhouderMKB

Wij houden ons bezig met het verzorgen en inrichten van complete administraties voor BV’s, ZZP’ers, VOF’s en stamrecht BV’s. Ook voor het opzetten en begeleiden van startende bedrijven, met name voor zowel ondernemers actief in het MKB als ook voor ZZP’ers, ben je bij BoekhouderMKB aan het juiste adres.

Boekhouder MKB is betrouwbaar, service- en persoonlijk gericht, meedenkend, staat voor hoge kwaliteit en een optimale persoonlijke ondersteuning.

Zorg ervoor dat u zich als MKB ondernemer of als ZZP’er kan blijven richten op waar u goed in bent en wat belangrijk is voor uw business. Indien u de administratie uitbesteedt aan BoekhouderMKB heeft u verder geen omkijken naar de administratieve rompslomp en kunt u er ook op vertrouwen dat deze zaken op orde zijn. Sluit met BoekhouderMKB een totaalpakket af en u kunt altijd terecht voor vragen en advies.

Voor een all-in tarief van Euro 90,– (excl. btw) per maand kunnen wij de volledige administratie + BTW en IB aangifte verzorgen voor de ZZP’er en zijn eenmanszaak.

Bent u een startende onderneming, ook hierbij kunnen wij u ondersteunen, denk daarbij aan inschrijving bij de Kamer van Koophandel of het aanvragen van een BTW nummer.

Voor het verzorgen van administraties van BV’s en VOF’s gelden andere tarieven, dat geldt ook voor het verzorgen van de salarisadministratie. Neem hiervoor contact met ons op voor het maken van een gratis afspraak, zodat een inschatting gemaakt kan worden aangaande de hoeveelheid werkzaamheden en een tarief.