BoekhouderMKB uit Papendrecht, dé ZZP boekhouder in de regio Rotterdam en Dordrecht.

BoekhouderMKB richt zich op de ZZP’er en de MKB’er in de regio Dordrecht en Rotterdam, die zijn of haar boekhouding geheel of gedeeltelijk wil uitbesteden.

Man die op zijn horloge kijkt.
Door uw boekhouding uit te besteden houdt u meer tijd over voor uw bedrijf.

Door met BoekhouderMKB te werken weet u dat uw administratie in goede handen is. Zo houdt u meer tijd over om u te richten op de kernwerkzaamheden binnen uw bedrijf.

BoekhouderMKB neemt uw administratie geheel uit handen. U kunt zelf kiezen wat en hoeveel wij voor u doen en dus ook hoeveel u betaalt. U ontvangt vooraf een offerte op maat, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Voor nog geen € 1.000,– per jaar kunt u al een totaal jaarpakket afsluiten met BoekhouderMKB, waarbij uw volledige administratie wordt verwerkt en uw aangiften IB/BTW worden verzorgd.

Boekhouder voor Papendrecht en omstreken

BoekhouderMKB werkt in de regio Rotterdam en Dordrecht. Wij zijn gevestigd in Papendrecht en van daaruit bedienen wij alle omliggende plaatsen zoals bijvoorbeeld: Zwijndrecht, Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Alblasserdam en Sliedrecht.

Boekhouder op locatie

Bij BoekhouderMKB staat persoonlijke aandacht centraal. Indien u wilt komen wij daarom graag bij u langs. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.